Varga Viktor és Ekanem Bálint elárulták, mire költik a Totem fődíját, a 10 millió Ft-ot

A Totem legutolsó, péntek esti adásából derült ki, hogy a rengeteg izgalmat és fordulatot követően a Farkasok csapatának két tagja, Varga Viktor és Ekanem Bálint nyerte meg a 10 millió Ft-os fődíjat, így ők ketten lettek a Vadon Urai.

Viktor és Bálint remek összhangban dolgoztak a kincskeresés közben, így megérdemelt volt a győzelem. A két győztes azt is elárulta, mire költi a szép summát, és hogyan osztoznak meg a nyereményen.

Varga Viktor a Ripostnak elmesélte, arra jutottak, hogy az összeget testvériesen osztják el, így öt-öt millió forint jut mindkettejüknek. Viktor azt sem rejtette véka alá, hogy az ötmilliós nyeremény felét házépítésbe fekteti majd, hogy végre felépüljön álmai otthona, a másik feléből pedig lemezt készít a Farkasfalka többi tagjával, például Bálinttal vagy Busa Pistával.

Ekanem Bálint Emota így nyilatkozott: “Ami az ötmilliós nyereményt illeti, a pandémia alatt belevágtam egy szólóprojektbe, írtam pár saját dalt, azokat szeretném kiadni, a nyereményt is erre fordítom. Ha minden jól megy, az első dal már októberben kijön” – árulta el az énekes. Mi pedig kíváncsian várjuk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagram oldala)