Zacher Gábor elmondta, mi történne, ha Orbán Viktor fogyna 25 kilót

Zacher Gábor az az orvos, akit a magyarok többsége pontosan őszintesége és szókimondó stílusa miatt tisztel. A szakember, aki jelenleg a hatvani kórház sürgősségi osztályán dolgozik főorvosként, mostanában leginkább a világjárvánnyal kapcsolatos véleménye miatt kerül a hírekbe.

24.hu azonban most egy nagyinterjút készített vele, amiben rengeteg másról is szó esik: Zacher mesél például fiatalkoráról és a politikához fűződő viszonyáról is.

Amikor az elhízás kerül szóba, a főorvos közli, hogy bizony a magyar lakosság legalább fele túlsúlyos, és hogy az emberek egy részének életmódváltásra lenne szüksége, amiben sokat segíthet a pozitív példa. Zacher ekkor egy meglepő mondattal áll elő:

“Van olyan vezető politikus, ugyebár, aki az elmúlt tíz évben huszonöt-harminc kilót hízott” – kezdi a szakember, mire a riporter rákérdez, hogy akkor Orvbán Viktornak is le kéne-e fogynia.

A szakember így folytatja: “Hát miért is ne? Sokan rajonganak érte. Ha azt mondaná, emberek, fogyjunk egy év alatt huszonöt kilót, és végigcsinálná, rengetegen utánoznák” – hangsúlyozta Zacher Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Mohai Balázs)