A lány minden szülinapjára virágot kapott elhunyt édesapjától: a 21-re egy különleges levél is érkezett

Amikor a Knoxville-i Bailey Sellers 16 éves volt, hasnyálmirigy rák miatt elvesztette édesapját. Az apa, tudva, hogy egy rettenetesen nehéz időszak fog következni a lánya számára, úgy döntött, különleges meglepetéssel készül elő gyermeke elkövetkezendő születésnapjaira.

A halál fenyegető jelenlétével a sarkában Bailey apja, bár tudta, hogy személyesen nem kísérheti végig lánya felnőtté cseperedését, nem szeretné magát teljesen kivonni az életéből. Azt tervelte ki, hogy minden egyes születésnapjára egy virágcsokorral fog kedveskedni neki, amit előre ki is fizetett.

Bailey november 24-én 21 éves lett. Ezzel a fontos eseménnyel együtt az utolsó virágcsokrát is megkapta elhunyt édesapjától. A csodás csokor mellett Bailey apja egy kézzel írt lapot is küldött a lányának.

“Ez az utolsó üzenetem számodra, amíg újra nem találkozunk. Nem akarom, hogy ezután még egy könnycseppet is ejts értem, hiszen én már nagyon jó helyen vagyok. Légy boldog és élvezd az életet. Veled leszek minden egyes mérföldkőnél az életedben. Nézz körül, én ott leszek mindenütt.”

Édesapja előrelátásának köszönhetően Bailey teljes értékű felnőtté vált, aki tudja, hogy az apja soha nem lesz tőle túl távol. Megjegyezte, hogy az apja mindig is szeretett igazán különleges meglepetéseket okozni számára a születésnapján. A halála után sem tett kivételt.

A szívmelengető bejegyzése sokakat megérintett a Twitteren és mind egyetértettek abban, hogy ez volt az édesapa módja arra, hogy támogatását fejezze ki lánya felé az útkeresés során.

Itt láthatsz a történetről egy videót is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)