Az édesanya csupán halálos ágyán árulja el évtizedekig őrizgetett titkát: a család egy percig sem habozik

Hilda Blackett 16 évesen esett teherbe 1945-ben. Mivel akkoriban még szégyennek számított, ha valaki házasságon kívül gyermeket szült, ezért szülei Skóciába küldték, hogy ne legyen szem előtt. Miután megszületett kislánya, Anderine Drysdale , kényszerűségből örökbe adta. Később hozzáment feleségül Richard Coomerhez, akinek hét gyermeket szült, majd a népes család 1962-ben Kanadába költözött.

Anderine 15 évesen tudta meg, hogy szülei örökbe fogadták. Próbálta megtalálni vér szerinti szüleit, nagy nehezen az eredeti születési bizonyítványát is megszerezte, de nem járt sikerrel.

Hilda csak a halálos ágyán árulta el családjának 1995-ben Vancouverben, hogy van még egy lánya valahol Skóciában. Családját meglepte a hír, de gyermekei évekig, sőt évtizedekig nem tettek semmit annak érdekében, hogy megtalálják féltestvérüket. Aztán tavaly Lynn Lonnkvist bátyjával, Stuart Coomerrel és feleségével, Marcyval Skóciába utaztak, hogy rég elvesztett rokonuk után kutassanak.

Végül sikerült Anderine nyomára bukkanniuk, aki immár négy unokával büszkélkedhet. Először csak online beszélgettek, majd 2018. szeptember 11-én személyesen is találkoztak, méghozzá abban a házban, ahol Anderine született. Mindannyian örömkönnyekben törtek ki, amikor meglátták egymást.

Lynn szerint egyikük sem hasonlít annyira édesanyjukra, mint Anderine, akinek a szája, az állkapcsa és az orra is tisztára az övé, nem beszélve a mosolyáról.

Itt megtekinthetsz a történetről egy képes összeállítást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: kiskegyed.blikk.hu thesun.co.uk, fotók: Northfoto)