Melyik asztaltársaságoz NEM ülnél le? A válaszod belső titkaidat is felfedheti:

A kérdés egyszerű a válaszból pedig több mindent is megtudhatsz magadról, a belső tulajdonságaidról. Arra kell csupán csak válaszolnod, hogy a négy asztal közül melyik társasághoz NEM ülnél le?

Mint látható, az egyes asztalnál 3 barátnő ül, hangosan nevetgélnek, csacsognak. A második asztalánál öregurakat látunk, akik csendesen ücsörögnek, maguk elé meredve. A harmadik asztalnál egy anyuka foglal helyet a kisgyerekével, még a negyedik asztal két székén egy szerelmespár ül. Hova nem ülnél le?

1-es asztal:

Olyan személyiség vagy, aki harsányság és magamutogatás helyett inkább visszafogottabb. Többre becsüli a tartalmas programokat, nem riad vissza a magánytól sem. A gondjaidat se igen osztod meg bárkivel, ezen lehet változtatnod kéne. Jó, ha az ember mellet van egy társ vagy néhány jó barát, akikhez fordulhat, ha baj van.

2-es asztal:

Nem szereted, ha unalmas körülötted az élet! imádsz pörögni, tele vagy energiával, akkor érzed jól magad, ha mindig történik valami. Szeretsz a társaság középpontjában lenni. Néha azonban nem árt, ha csöndben maradsz és megfigyeled a körülötted lévőket, sok olyan dolog feltűnhet, amik fölött amúgy elsiklanál.

3-as asztal:

Igazi szabadságszerető ember vagy, nem szeretsz lehorgonyozni valaki vagy valami mellett. Irtózol a kötöttségektől, magad szereted beosztani az egész életed. Arra azért figyelj, hogy nem mindig rossz dolog felelősséget vállalni. Ha lehet rád számítani, a többiek is komolyabban fognak venni.

4-es asztal:

Nem vagy egy romantikus típus, sem álmodozó, szeretsz két lábbal a földön állni. Jól átlátod a dolgok lényegét, ezért is becsülnek a többiek. Ám hidd el, egy kis romantika nem árthat, sőt: ha megmutatod a romantikus oldalad, még több rajongód lehet.

Oszd meg másokkal is!