Mindegyik gyűrű más jelentést hordoz: gondold meg, melyik mellett döntesz

Az alábbi képen hat gyönyörű, szimbolikus jelentőséggel is bíró gyűrű szerepel. Ne kapkodj, jól gondold meg a válaszod, majd, miután döntöttél, olvasd el, milyen jellemzés tartozik az adott ékszerhez:

Az 1. gyűrű jelentése:

Rendkívül energikus vagy, aktivitásod párját ritkítja. Aki téged megismer, nem felejt el egyhamar! Sokan oda vannak érted, az embereket lenyűgözi a fellépésed, és a magabiztosságod. Szereted a kihívásokat, nem félsz az új helyzetektől, a változást pedig pozitív dolognak tartod. Való igaz, sok az irigyed, akik olykor igyekeznek keresztbe tenni neked, de velük nem érdemes foglalkoznod, hiszen mint tudjuk, akinek irigyei vannak, az valamit jól csinál! Élvezd az életet, és maradj önmagad!

A 2. gyűrű jelentése:

Igazán nőies, kifinomult, és stílusos vagy, szeretsz romantikázni, és ábrándozni. Mindennél többre értékeled az időt, amit a szeretteiddel tölthetsz. Nagy szíved van, hozzád bátran fordulhat segítségért, akinek szüksége van rá. Megjelenésed feltűnő, valósággal vonzod a férfiakat. Szeretsz új emberekkel ismerkedni, olykor flörtölgetsz is, de ha párkapcsolatban vagy, minden figyelmed és szereteted a partneredé, odaadó, hűséges társ vagy.

A 3. gyűrű jelentése:

Te testesíted meg a klasszikus értelemben vett nőt. Ízlésed kifogástalan, mindig stílusosan, hozzád passzoló darabokban jelensz meg. Általában jóval fiatalabbnak gondolnak a valódi életkorodnál. Hamar átlátsz azokon, akik szerepet játszanak, előtted nem érdemes titkolózni. Sokszor kérnek tőled tanácsot, szívesen segítesz is, önmagadat, és érzéseidet ugyanakkor ritkán feded fel mások előtt, mert attól tartasz, ha túlságosan kitárulkozol, azzal visszaélnek majd.

A 4. gyűrű jelentése:

Optimista, életvidám személyiség a tiéd. Nem vagy elszállva önmagadtól, de értékeiddel tisztában vagy. Sokan szeretnek, empatikus és tapintatos ember vagy, ezért nagyon ritkán bántasz meg másokat. A születésnapokat, és évfordulókat sosem felejted el, sőt, igyekszel valódi ünnepet varázsolni ezekből a jeles napokból. Olykor túlságosan is háttérbe szorítod magad mások kedvéért. Bátran legyél önközpontúbb egy kicsit, ne tagadd meg magadtól, amire szükséged van.

Az 5. gyűrű jelentése:

Érzelmes alkat vagy, aki hálás minden jó dologért, ami vele történik. Tudsz lelkesedni a munkádért és másokért, de akkor vagy a legboldogabb, amikor Ámor nyila eltalál. Könnyen esel szerelembe, emiatt azonban sokszor csalódnod kell, mert nem a hozzád illő embert választod. Rendkívül pozitív és energikus vagy, ezek a tulajdonságok pedig hozzásegítenek majd ahhoz, hogy idővel megtaláld azt a férfit, akit neked szánt a sors.

A 6. gyűrű jelentése:

Tudatos és büszke ember vagy, akinek az őszinteség a legfontosabb. Bátran elmondod a véleményed bárkiről, akkor is, ha az negatív, viszont saját erősségeiddel és gyengéiddel is tisztában vagy, és ezeket vállalod is. Ez a határozottság és magabiztosság rendkívül imponáló sok férfi számára. Családod és barátaid mindig számíthatnak rád, sosem hagyod őket cserben. Nagyon szép dolog az őszinteség és a vélemények felvállalása, de olykor nem árt óvatosnak lenned, mert ha túl sokat árulsz el magadról, azzal támadási felületet biztosíthatsz a rosszindulatú embereknek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)