Szabó Zsófi végre elismerte: így nyilatkozott kapcsolatáról Shane Tusuppal

Hetek óta arról cikkezik a sajtó egy része, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup összejöttek és együtt vannak.

Már lesifotók is készültek róluk, ezeket IDE KATTINTVA láthatod. Magát a kapcsolatot azonban eddig egyik fél sem erősítette meg hivatalosan. Most azonban Szabó Zsófi végre kötélnek állt, és nyilatkozott Shane-nel való kapcsolatáról:

„Próbáltam titokban tartani ezt a szerelmet, nem akartam, hogy meglássanak így. Szerencsére elég későn derült ki, hogy együtt vagyunk” – mesélte Zsófi a hot! magazinnak, és nyilatkozott még a lapnak egy közeli ismerős is a párról:

„Szerencsés találkozás az övék, remekül passzolnak egymáshoz! Eleinte Shane csak egy-egy napot aludt Zsófinál, de olyan nagy a szerelem, hogy gyakorlatilag már együtt élnek”.

Ez még mind semmi! Úgy tűnik, hogy Shane Tusup is nagyon komolyan gondolja kettejük kapcsolatát, ugyanis olyan lépésre szánta el magát, amire a Hosszú Katinkával eltöltött jó pár év alatt nem volt hajlandó: magyarul tanul.

Erről a Blikknek nyilatkozott egy informátor: “Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára.

Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul” – mondta az informátor.

Kíváncsiak vagyunk rá, mivé fejlődik a kapcsolat, és lesz-e végül házasság a dologból.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!