Tabáni István 12 éve nyerte meg a Csillag Születiket: a friss fotókból kiderül, hogy néz ki most

Sokan nem is tudják, de Tabáni István életében nem a Csillag Születik volt az első tehetségkutató műsor, ahová jelentkezett. 2008-ban a Megasztár 4. évadában is kipróbálta magát.

A műsor válogatóján először a Queen együttes Bohemian Rhapsody című számát énekelte és később bejutott a legjobb 70 énekes közé, azonban kiesett, mivel a zsűri szerint nem tudta felülmúlni az első produkcióját.

2009-ben, egy évvel a komoly csalódást jelentő kudarc után jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába a Csillag születik 2. szériájába, ahol felismerték benne a tehetséget. A showban a korábbi hasonló kaliberű műsorokkal ellentétben elsősorban nem István külsejére és a viselkedésére koncentráltak, hanem inkább a hangjára és a maga nemében emberközeli előadásaira fektettek különösen nagy hangsúlyt.

Ennek eredményeként 2009. december 19-én megnyerte a Csillag születik elnevezésű tehetségkutató műsort. István rengeteg embernek lett nagyon szimpatikus, nemcsak sugárzó tehetsége okán, hanem szerény, emberközeli viselkedése miatt is. Nem szédítette meg a siker.

Noha az utóbbi években kicsit kevesebbet hallani róla, azért még mindig vannak fellépései és színpadi megjelenései. A világjárványt megelőző hetekben többek között a Művészetek Palotájában is fellépett.

Noha új képein látszik, hogy felette sem múlt el nyomtalanul az idő, még mindig remekül tartja magát, nem változott túl sokat 12 év alatt:

(Képek: Tabáni István Facebook oldala)

A hangja pedig még mindig káprázatos, ezt ezzel az alábbi igencsak nehéz Presser-slágerrel is bizonyítja:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!