Tegnap lett volna 4 éves Csilla és LL Junior kisfia: Csilla piros lufikat tett a sírra, mi ezzel a dallal emlékezünk Dávidkára

Még mindig iszonyatos belegondolni, hogy Csilla és L.L. Junior kisfia, Dávidka nincs többé. Alig két hete gázolta el egy szabályosan közlekedő autós zuglóban.

A szülők, a gyászolók, de az ismeretlen együttérzők sem igazán tudtak még felocsúdni a tragédiából. Rengeteg erőre lesz szükségük a szülőknek és Lacikának, Dávidka bátyjának is.

Szívből reméljük, hogy Csilla és Junior meg tudnak majd egyezni Lacika nevelésének kérdésében, és marakodás helyett békében nevelik majd egyetlen megmaradt fiúkat.

Dávidka tegnap lett volna négy éves, a szülők külön ünnepeltek. Csilla, az édesanya, 3 piros Lufit vitt Dávidkának a temetőbe. Mi ezzel a dallal emlékezünk Dávidkára.

L.L Junior dala még 2017-ben jelent meg, de a szörnyű események fényében új értelmet nyert: a szöveget hallgatva kicsit olyan, mintha Junior megérezte volna a tragédiát:

“Mint lassan múló Napsugár, Egy fáradt őszi délután, Épphogy felvillant Már el is illant, Hirtelen…. És biztos jobb helyen van már”:

Boldog születésnapot, ott fenn, a Mennyországban, Dávidka!