A halál torkából mentették meg: mikor a kutyus megtudja, ki lesz az új gazdija, nem tud parancsolni érzelmeinek

A kutyust felkészítették a nagy pillanatra, a kis négylábú azonban egy óriási meglepetésben részesült. Joe Wagner ott állt a kutyus előtt, és tudatta vele, hogy mehetnek haza. Mojo úgy tűnik nem felejtette el megmentőjét, hiszen annyira boldog volt, hogy a nyakába ugrott.

De hogy is kezdődött az egész? Joe Wagner a kanadai Baie Ste Marie Animal Society állatmenhely munkatársa ezelőtt 3 évvel egy, az utcára kidobott kutyussal találkozott. Mojo, az akkor 3 hónapos kutyus nagyon lesoványodott, rühes volt, és a szőre is kihullott.

“Tudtam, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy életben maradjon. Ahogy rám nézett, éreztem, hogy nagyon szeretne élni” – mesélte Joe Wagner.

A kutyust egy állatkórházba szállították, és a többhetes kezelésnek köszönhetően helyrejött, és a súlya is normalizálódott.

A kórházi kezelés után eljött az idő, hogy Mojo találkozzon örökbefogadó gazdájával, megmentőjével, Joe Wagnerral. Láttál már ennél nagyobb örömet? Nézd meg, milyen tündéri a kis ragaszkodó kutyus:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)