40 év után ölelhette magához húgát ez a kitartó asszony: egy tévéműsorban látták viszont egymást újra

Négy évtizeddel ezelőtt Kambodzsa polgárai a 20. század egyik legkegyetlenebb csapását szenvedték el: 1975-79 között a Vörös Khmer rezsim alatt több mint 1,7 millió embert öltek meg, terrorban tartva az egész lakosságot.

Sok ezer embert választottak el, anyákat gyermekeiktől, férjeket feleségeiktől. A tragédiát azóta sem felejtették el, hiszen még most is sokan semmit sem tudnak hozzátartozóikról, azt sem, hogy életben vannak-e egyáltalán.

Hong és húga, Bo negyven évig semmit sem tudtak egymásról. A nagyobbik lánytestvér az Egyesült Államokban él. Még gyerek volt, mikor elvitték a családból, azóta csak annyit tudott, hogy húga életben volt, mikor szétválasztották.

A műsorban a kamerák előtt ölelhette újra meg testvérét, de a szerkesztők még egy óriási meglepetéssel is készültek, ugyanis kiderült, hogy az édesanyjuk is él. A családban hét gyerek született, de öt éhen halt, és évekkel később jött a hír, hogy a családfőt meggyilkolták. Most ők hárman ismét egymásra találtak. A videóban megnézheted a nagy találkozást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)