A férje hősi halált halt Afganisztánban: aztán a nő kinyitja a laptopját, és talál valamit, amit elrejtett előle

2010 szeptemberében Todd Weaver az Egyesült Államok hadseregének első hadnagya Afganisztánban szolgált, amikor egy robbanószerkezet megölte. Az özvegye, Emma, ​​teljesen kikészült, és a 9 hónapos lánya, Kiley, soha nem fogja megismerni szerető apját.

Todd holttestét visszavitték az Egyesült Államokba, és a hőst az Arlington Nemzeti Temetőben helyezték végső nyugalomra.

Sajnos Emma és Kiley soha nem tudtak elbúcsúzni a férfitől, akit annyira szerettek. És Todd sem tudta elmondani Emmának és Kiley-nek mindazt, amit szeretett volna, mielőtt elment. Vagyis ezt gondolta Emma…

Aztán két nappal Todd temetése után Emma bekapcsolta a férje számítógépét, és valami hihetetlent talált. Egy mappában ült két Word dokumentum. Az egy címe “Kedves Emma”, a másik pedig “Kedves Kiley” volt.

Toddnak meg kellett volna írnia a leveleket, mielőtt Afganisztánba telepítik, ha megtörténne vele a legrosszabb.

Mindkét levél gyönyörű bizonyítéka, mennyire imádta feleségét, és a lányát.

Olvasd el a két szívhez szóló levelet:

Az első levél Toddtól a feleségéhez, Emmához:

Kedves Emma:

Nos, ha ezt olvasod, azt hiszem, nem tudtam hazamenni, és nem tudtalak újra emlékeztetni arra, hogy mennyire szeretlek.

Annyira szeretlek téged, és mindig szeretni foglak. Bár lehet, hogy nem vagyok itt most veled, vigasztaljon az a tény, hogy most már vigyázok rád.

Nem mentem el és lélekben mindig is itt leszek veled. Tudom, hogy ez egy kemény időszak a számodra, de azt is tudom, hogy milyen erős vagy.

Soha ne felejtsd el, hogy isten tudta, hogy mi a legjobb nekünk, mielőtt még megszületettünk volna. Ez valamilyen oknál fogva történt. Bár most még nem hiszed el, de majd egy nap biztosan.

Azt akarom, hogy tudd, mennyire fontos vagy nekem. Nem is kérhetnék gondosabb, gyönyörűbb és szeretőbb feleséget. Az elmúlt évek közös emlékei a legszebbek az életemben. Bár úgy tűnhet, mintha az életem rövid lett volna, olyan életet éltem, amelyről a legtöbb férfi csak álmodhat. Feleségül vettem a tökéletes asszonyt. Van egy gyönyörű lányom, aki minden nap lenyűgöz.

Ha szomorúnak érzed magad, csak gondolj vissza a közös emlékekre. Nézd meg a lányunkat, milyen szép.

Maradj erős a számára. Emlékeztesd az apjára és mondd el neki, hogy jobban szerettem őt, mint bármi mást a világon. A születése az életem legjobb napja volt, és ő volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. A mosolya és a nevetése képviseli mindazt, ami jó és gyönyörű ebben a világban.

Mondd meg neki, hogy apu most a mennyben van, és figyelni fog rá, és minden nap minden percében megvédi őt. Szeretlek Emma. De ne félj megtenni, amit meg kell tenned, hogy boldog legyél. Olyan fontos, hogy továbbra megtaláld a boldogságot az életedben. Talán azt gondolod, hogy ez most lehetetlen…

Sokkal jobb idők jönnek. Csodálatos élet vár rátok, és örülök, hogy a saját életemet megoszthattam veletek.

Szeretlek.
A szerető Férjed,
Todd

A második levél Toddtól a 9 hónapos kislányához, Kiley-hez szól:

Kedves Kiley, édesem:

Bár talán nem emlékszel rám, azt szeretném, ha tudnád, hogy mennyire szeret téged az apukád. Kilenc hónapos korodban elmentem Afganisztánba.

A legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem. Nagyon különleges vagy nekem édesem – valóban Isten ajándéka vagy. Életem legjobb napja volt a születésed napja.

Minden alkalommal, amikor láttam a mosolyod, a szívem elolvadt. Te voltál a kedvesem – az életem nem volt teljes, amíg nem születtél meg.

Annyira sajnálom, hogy nem foglak látni felnőni. De ne felejtsd el, az apád nem ment el. A mennyben vagyok, minden nap mosolygok rád.

Nagyon szerencsés vagy, hogy egy ilyen csodálatos anya gondoskodik rólad. Győződj meg róla, hogy jó vagy neki, és segíts neki, amikor csak tudsz.

Soha ne felejtsd el, mennyire fontos és különleges vagy az emberek számára.

Nagyon szeretünk téged. Amikor idősebb leszel, és elkezdesz iskolába járni, hozd ki magadból a legjobbat, és próbálj meg minél többet megtanulni arról a világról, amelyben élsz.

Mindig legyél kedves másokkal, és rájössz, hogy a világ kedves lesz veled.

De amikor a dolgok nem mennek túl jól, ne felejtsd el, hogy Isten tudja, mi a legjobb a számodra, és a végén minden működni fog.

Olyan fényes és szép jövő áll előtted.

Érezd jól magad. Élvezd. És ne feledd, az apád mindig büszke lesz rád és mindig szeretni fog.

Te vagy és mindig te leszel az én kedvesem.

Nagy szeretettel,
Apa

Soha semmi sem pótolhatja Emma és Kiley veszteségét, de annyira örülünk, hogy Todd megírta ezeket a leveleket, mielőtt meghalt, és Emma megtalálta őket.

Todd úgy tűnik egy hihetetlen férfi, apa és ember.

Itt egy videó is a történetről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: buzzblog.eu)