Ez a tündéri csöppség 24 évet várt, hogy megszülethessen: a sors csodálatos szülőkkel jutalmazta meg

A most következő esetről már elöljáróban is sokat elmond, hogy Guinness-rekordnak számít:

Tina és Benjamin Gibson, a fiatal amerikai pár már régóta szeretett volna egy kisbabát, azonban sajnos sehogyan sem jött nekik össze. Már minden megoldást mérlegeltek, végül pedig az örökbefogadáson is elgondolkoztak.

A fiatalasszony édesapja azonban egy olyan lehetőséget javasolt, amire addig senki sem gondolt. Arról olvasott az újságban, hogy befagyasztott embriókat is örökbe lehet fogadni.

Ez valójában azt jelenti, hogy a megtermékenyített petesejtet beültetik, és az édesanya azt megszülheti, tehát nem klasszikus örökbefogadással van szó, így a terhesség és a szülés élménye valamint a magzattal való összetartozás kezdeti élménye is megmarad az édesanyának.

Tina óriási élményként élte meg a terhességét, azt mondja, hogy rendkívüli boldogságot jelentett a számára.

Van a történetben egy nagyon érdekes szál is, mégpedig az, hogy a petesejt, amely Tina szervezetébe beültetésre került 24 évvel azelőtt, még Tina kisbaba korában került lefagyasztásra. Egészen pontosan az édesanya tizennyolc hónapos volt csupán, amikor a kis embriót lefagyasztották. Emma volt a legidősebb lefagyasztott petesejt.

A nőt azonban nem az érdekli, hogy ez Guinness rekordnak számít, őt elsősorban a terhesség élménye, és a kislánya iránti szeretet motiválta.

Az alábbiakban látható egy kedves kis összefoglaló videó Emmaáról és nem mindennapi történetéről, nagyon megható, és a legjobb benne, hogy happy enddel ért véget:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudnodkell)