A 4 éves Bella tortát küld anyjának a Mennyországba. A postai dolgozók csodálatosan reagálnak:

A 4 éves Bella egy születésnapi tortát küld az édesanyjának a mennybe, majd a postán dolgozók küldenek valamit, amitől mindenki meghatódik.

Ha valaki a születésnapját ünnepeli, akkor nagyon jó érzés az, ha kap egy szép születésnapi tortát. Ezzel szinte mindenki egyetért. Legalábbis ez az, amit a 4 éves Bella Graham gondolt, amikor édesanyja születésnapja volt és azt szerette volna, hogy neki is legyen egy szép születésnapi tortája.

Az egyetlen probléma csak az volt, hogy édesanyja már a mennyországban élt, mert két évvel azelőtt meghalt. A kis Bella nem tudta, hogyan készítse el a meglepetést édesanyjának, minél közelebb volt a nagy nap annál szomorúbb lett, írta a Daily Mail.

Bella apjával él most Floridában, az USA-ban, a kislány nagymamája pedig nem messze lakik onnan, akinek cukrászdája van.

A nagymamának, Laurának egyik nap nagyon jó ötlet támad a születésnapi meglepetéssel kapcsolatban. De ehhez a postai dolgozók segítsége kellett.

Mikor a postán dolgozók meghallották, hogyan szeretné a kislány megünnepelni édesanyja születésnapját, azonnal a megoldáson kezdték el törni a fejüket?

Néhány nappal később Bella és nagymamája elmentek a postára, és egy óriási tortát vittek magukkal becsomagolva. Volt mellette egy képeslap is melyen ez állt:

-Feladó: Bella

-Kinek: Anyának a mennyországba

A postán a dolgozók csináltak egy olyan sort, ahová akkor kellett beállni, ha a mennybe küldted a csomagodat. Amikor a kislány és nagymamája odaértek a pulthoz, a postai dolgozó még egy papírt is kitöltött és le is pecsételte, hogy a küldemény az édesanya születésnapjára biztosan megérkezzen. A születésnap ugyanis április 28.-án volt.

“Annyira boldog volt, hogy adott nekem egy pacsit és azt mondta:” Anyának lesz születésnapi tortája, ami azt jelenti, hogy lesz bulija is! “- mondta Laura a Daily Mailnek. 

– Fogalmuk sincs, mennyit jelent ez neki az, hogy ezt a csomagot feladhatta.- mondta a nagymama.

Ez valóban olyan olyan történet, amelytől mindenki meghatódik. Micsoda kedves emberek voltak a postai dolgozók, hogy feladták Bella csomagját.

Az alábbi videóban többet láthatsz az eseménnyel kapcsolatban: 

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!