A vasúti munkások az erdő mélyén egy autóra bukkannak: egy 4 éves kislány és egy furcsa ember ült benne

Egy gyermek eltűnése minden szülő legrosszabb rémálma. Kérdezz meg bárkit, aki akár csak egy pillanatra is elveszített egy kisfiút vagy kislányt, és elmondják neked, hogy a szívük megállt; a páratlan félelemtől, amely a testükön átfutott.

Ez a történet egy anyáról szól, aki épp ezzel szembesült. Egy betörő támadta meg otthonában, és eszméletlenre ütötte az elkövetkező harcban. Amikor felébredt, rádöbbent a borzasztó igazságra: 4 éves lánya eltűnt. Nyom nélkül eltűnt.

A betörő elrabolta a kis Heidit, majd eltűnt, mielőtt a rendőrség megérkezhetett volna. Hajtóvadászat indult az elkövető elfogására. A cél az volt, hogy megtalálják Heidit minden áron.

Az anyának fel kellett volna vennie a másik két gyermekét az iskolából február 13-án. Amikor azonban nem jelent meg, a személyzet rájött, hogy valami komoly dolog történhetett.Felhívták a rendőrséget, akik azonnal elmentek a család otthonába. Ott találták az anyát, öntudatlanul fekve és egyedül.

Egy ismeretlen férfi tört be a család otthonába a Johns-szigeten, Dél-Karolinában. A betolakodó leütötte az anyát, mielőtt elrabolta a 4 éves lányát, Heidi Todd-ot.

Heidi édesanyját azonnal kórházba szállították egy sürgősségi műtétre. Ezzel egyidejűleg a rendőrség egy nagy műveletet indított a kis Heidi megkeresésére és megmentésére, valamint az emberrabló elfogására.

Az egész közösség közel állt a családhoz, így segítettek a rendőrségnek a keresésben. Minden jelet kerestek, hogy a lány életben lehet, de kezdeti hajszájuk nem vezetett semmire.

A következő napon azonban a vasúti munkások Alabamában valami furcsa dolgot fedeztek fel. Egy autó parkolt a munkahelyük közelében, az erdő mélyén és távol az összes autópályától.

A dolgozók gyorsan értesítették a rendőrséget a járművel kapcsolatban, ők pedig kijöttek, hogy kivizsgálják.

Az elsők között ért a helyszínre Rick Oliver rendőrtiszt. Úgy döntött, körültekintően közelíti meg a járművet, hogy ne ijesszen meg bárkit is, aki benne van.

Amikor azonban végül elég közel került az ablakhoz, látta, hogy egy férfi alszik bent. Egy kislány is volt vele.

A tiszt szembekerült a gyanúsítottal, de az elhajtott a kocsival, miután Heidi-t átadta.

Egy rövid hajsza következett, és végül a rendőrség letartóztatta a 37 éves Thomas Lawton Evans-t. Szeptemberben Evanst bűnösnek találták emberrablásért, az ABC News szerint.

“Ami egy valódi tragédia napja lehetett volna, a nagy öröm napjának bizonyult” – mondta John Tecklenburg polgármester egy későbbi interjúban.

Rick Oliver rendőrtiszt úgy beszélt az esetről, mint a 20 éves rendőri karrierjének egyik legragyogóbb napja.

Annyira hálás vagyok, hogy Heidit biztonságban és épségben megtalálták.

Gratulálunk a rendőröknek a remek munkáért!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: 5percblog)