219 millió forintért eladó Vasvári Vivien balatoni csodanyaralója: tátjuk a szánkat a fotók láttán

Közösségi oldalán is megosztotta Vasvári Vivien, hogy eladóvá vált káprázatos, csopaki luxusnyaralója.

Rengeteg kép található a hirdetésben, így mindenki kedvére nézelődhet, megcsodálhatja a szuper ingatlant.

“A teljes bútorzattal, szőnyegekkel és kiegészítőkkel együtt eladó ez a mesés ház, közel a Balatonhoz. Három hálószobás, egy loggia és egy hatalmas terasz is tartozik hozzá.

Az ingatlan 3 éve teljes felújításon esett át, nyílászáró csere történt, valamint korszerű elektromos redőnyökkel és napernyővel szerelték fel. A teljes elektromos hálózatot is korszerűsítették, valamint bekötötték a csatornát. A komplett tető idén tavasszal lett cserélve.

Távolról vezérelhető elektromos fűtőpanelek, valamint hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik a jó hőérzetről télen és nyáron.

Tágas kert veszi körbe. A fehér szín dominál, némi homokszínnel és egy pici kékkel. Ugyanez a stílus tökéletesen megjelenik a fürdőben is.

Ez a hely nem hivalkodik, tiszteli a régit, új értelmet ad neki. Tökéletesen használja a modern anyagokat, stílusjegyeket is és jól beépíti az összhatásba.

A nappalihoz hatalmas terasz is tartozik, melynek berendezése a nappali stílusához igazodik.

A teraszról azonnal a medencébe csobbanhatunk, mely 1 éve került beépítésre és ahonnan ugyan az a csodálatos panoráma nyílik a Balatonra.

A tágas kert kiegészíti a ház életterét és a sík részeken a legjobb minőségű műfűvel lett a tér kényelmesebb és praktikusabb” – olvasható a hirdetés szövegében.

(Kép: ingatlan.com)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Vasvári Vivien Instagram oldala)