43 kilót fogyott Fásy Zsüliett, kamerák előtt mutatta meg bomba alakját: a műsorvezetők a szemüket dörzsölték

“A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér” – mondta korábban Fásy Zsüliett.

Az utóbbi 3 évben Zsüliett több mint 40 kilótól szabadult meg, amihez az új étrend mellett a sport is nagyban hozzásegítette:

Hetente kétszer-háromszor edz, leginkább az ellipszistrénert szereti, amin átlagban 40 percet szokott tekerni.

Fásy Zsüliett rendkívül tudatosan kezdett hozzá fogyókúrájához évekkel ezelőtt. Nem akart semmit elsietni, tudta, hogy a hosszú távú sikerhez idő kell.

Ráadásul úgy sikerült lefogynia, hogy közben nem sanyargatta önmagát. Csupán elhagyta a cukros üdítőket és energiaitalokat, a kenyérféléket és péksüteményeket, illetve egészségesebben táplálkozik.

Kedvenceiről se kellett lemondania, csak kisebb adagokban fogyasztja azokat az ételeket, amiket nagyon szeret. Zsüliettnél a mértékletesség a lényeg. Könnyebb ételeket választ, de azért sok jó ízzel főz.

Szerinte úgy lehet jól fogyni, vagyis életmódot váltani, hogy megmaradjanak a kedvenc ízek, csak kicsi adagok legyenek, és igyekezni kell kisebb kalóriát tartalmazóra felcserélni a nehéz ételeket.

Zsüliett most a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának a stúdiójában járt, a műsorvezetők pedig csak ámultak és bámultak, mennyit fogyott.

Itt a videó, amelynek egy pontján Zsüliett feláll a kanapéról, tetőtől-talpig megmutatva bomba alakját, hogy jól látsszon, milyen karcsú lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!