A dúsgazdag, 17 éves tini ripityára törte családja egyik legértékesebb luxusautóját: a videóban látni, hogy egyedi darab volt

A milliárdos befektető Tim Gillean fia jókora galibát okozott, amikor rommá törte apja autógyűjteményének egyik legértékesebb és kétségkívül leginkább egyedi darabját egy Pagani Huayra Roadstert.

A 17 éves srác, Gage Gillean a Texas állambeli Dallasban zúzta péppé a kimondhatatlanul drága luxusjárgányt.

A cseppet sem szegény család egyébként legendás autógyűjteménnyel rendelkezik a The Drive szerint: többek közt McLaren Senna-juk, Ferrarijuk és Rolls-Royce-uk is van.

A milliárdos YouTuber tini több videóban is megmutatta már, ahogyan apja autóját vezeti. Az összetört Roadster egyedi darab, nincs még egy ilyen a világon, újkori ára 3,4 millió dollár (valamivel több mint 1 milliárd forint) volt.

A keddi baleset körülményei egyelőre nem ismertek. A portál úgy tudja, a baleset során senki sem szenvedett komolyabb sérüléseket, a fiatal videós is a saját lábán távozott a helyszínről, mindössze a karját törte el.

A YouTube-on azt is elmondta, hogy nem ő felelős a balesetért: az autó kereke volt “túl lapos”. “A kocsi bármikor pótolható, de én pótolhatatlan vagyok. Hála az égnek, hogy nem lett komolyabb bajom” – mondta a baleset után készült videójában Gage Gillean.

Egy korábbi videójában bemutatta azt az autócsodát, amit most ripityára tört:

Azért kíváncsiak lennénk arra, hogy az emberek többsége miként vélekedik a 17 éves srác egójáról és személyiségéről.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!