A fodrász 20 évet fiatalított a kopaszodó hölgyön: videón, ahogy az eredmény láttán a nő elsírja magát

Brenda Vickers rettenetesen el volt keseredve, hiszen drámai változások mentek végbe a külsejében. 2017-ben lisztérzékenységet diagnosztizáltak nála, a hölgy ennek tudja be, hogy onnantól kezdve intenzíven hullott a haja.

A hajhullás pedig sajnos meglátszott Brenda külsején. Az addig csinos és élettel teli hölgy elvesztette magabiztosságát, és nem szívesen ment emberek közé, mert szégyellte egyre jelentősebb kopaszodását.

Nemrég azonban szerencsére nagyot fordult vele a világ! Felkeresett ugyanis egy szalont, ami hajpótlásra specializálódott.

A Novo Cabelott elnevezésű üzletben szívesen látták Brendát, és megpróbáltak segíteni rajta.

A szalon tulajdonosa, Rob Wood, egy 350 font értékű hajpótlásos kezelésben részesítette a 78 esztendős Brendát:

Jókora mennyiségű póthajat rögzítettek az idős hölgy fején, ami ráadásul valódi hajból készült. A folyamatot, és az azt követő hatalmas változást videón is megörökítették, amit azóta már több mint félmillióan láttak.

A kommentelők alig hiszik el, micsoda átalakuláson ment keresztül Brenda. A legtöbben annak adtak hangot, mennyit fiatalít rajta az új, dúsabb frizura.

Egyesek szerint legalább 20 évet fiatalodott a kezelésnek köszönhetően. Brenda bekötött szemmel ülte végig a kezelést, és mikor meglátta a lenyűgöző végeredményt, elsírta magát: “Ilyen sok hajam van?”- mondta könnyekkel a szemében.

Itt te is nyomon követheted ezt az elképesztő átalakulást, valóban imponáló a változás:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!