A kétségbeesett édesanya állítja, a kórházban kicserélték babáját egy beteg csecsemőre :erre alapozza szomorú feltevését

Egészen megdöbbentő eset történt nemrég az Amerikai Egyesült Államokban, és egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz a történet vége.

A Los Angelesben élő édesanya, Guadalupe Vélez biztos benne, hogy nem a saját gyermekét vitte haza a kórházból. Hiszen a csecsemő sajnos elhunyt a születését követő ötödik napon.

Vélez és férje, Mario Barrales meg van győződve arról, hogy az asszony egészséges kislánynak adott életet, akit Yarithzelnek neveztek el. A büszke nagypapa még fotókat és videókat készített az 5,9 kilós újszülöttről.

A szülők nem gyanakodtak semmi rosszra, amikor az ápolók elvitték a kisdedet egy orvosi vizsgálatra, ám amikor visszahozták furcsa dolog történt. Vélez szerint, amikor a személyzet visszatért, rossz babát adtak vissza számára: más volt a bőrszíne, a testalkata és köldöke is teljesen különböző volt.

„A szülés után azt mondták nekem, hogy kislány, és hogy tökéletes egészségnek örvend. Elcserélték a kislányomat. Mert egy másik babát adtak nekünk. Nem vagyok jól. Tudni akarom, hogy mi történt” – mondta a kétségbeesett és vigasztalhatatlan édesanya a CrimeOnline bűnügyi magazinnak.

Sajnos a visszakapott és a szülők szerint kicserélt baba annyira rossz állapotban volt, hogy öt nappal később tüdőelégtelenség miatt életét vesztette.

Vélez és férje, Mario Barrales most nem tudják mi tévők legyenek és kihez forduljanak. Ha fejlemény történik az ügyben, mi is beszámolunk majd róla.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(A kiemelt kép illusztráció)