A menyasszony postán kapja meg cipőjét, egy üzenetet talált rajta: mikor elolvasta, zokogni kezdett

Emma Letts, az angliai Leicestershire-ből 2016 decemberében mondott igent szerelmének. Nem sokra rá az ifjú jegyespár megtudta, hogy Emma édesanyja tüdőrákban szenved, és az orvosok maximum egy-két évet jósolnak neki. A következő hónapok az egész család számára a betegség elleni küzdelemmel teltek, de sajnos az édesanyát nem tudták megmenteni: 2017-ben meghalt.

Emma és vőlegénye csak a gyászév leteltével kezdték szervezni esküvőjüket, amely most augusztusban lesz. A fiatal nő elmondása szerint sokszor sírva fakadt a szervezés ideje alatt, annyira fájt neki, hogy édesanyja mindebben már nem vehet részt. Aztán olyasmi történt, amire senki se számított. A menyasszony egy csomagot kapott a híres cipőkészítő cégtől, a Lace and Love-tól, amelyben egy gyönyörű, kézzel varrt menyasszonyi cipő volt. Még az édesanya rendelte életében, teljes titokban, és azt kérte, a halála után küldjék el a lányának. A cipő talpára a következő üzenet volt arany betűkkel ráírva:

“Szerettem volna egy ajándékot adni neked az esküvőt napján. Hát fogadd el tőlem ezt a cipőt. Legyen számodra varázslatos az a nap. Sok-sok szeretettel és öleléssel, Anya.”

Emma azt nyilatkozta a BBC-nek: “Egyszerűen se megszólalni, de még lélegzetet venni se tudtam. Darabjaimra hullottam szét, csak sírtam és sírtam.”

A cég alkalmazottja, Amanda Weise, aki a cipőt tervezte és készítette, azt mesélte az Independentnek, hogy az édesanya már nagybetegen rendelte meg a cipőt, és kifejezetten azért esett a választása rájuk, mert meg tudták oldani, hogy ez a személyes üzenet rajta legyen a cipő talpán. “Szó szerint azt írtuk, amit a hölgy átküldött nekünk, még a kézírását is lemásoltuk” – mondta Amanda. Az édesanya azt is feltételül szabta, hogy a cipőt teljes titokban készítsék el, és meglepetés-csomagként küldjék el a lányának.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: szeretlekmagyarorszag)