Alekosz öccse jól kiosztott egy balatoni büfést: “Mit képzelsz, 200 Ft-ért adtok egy…”

Alekosz öccse, Nagy Tibor mostanában majdnem akkora karriert fut be a közösségi médiában, mint valóságshow-nyertes bátyja.

Oly nagy lett az önbizalma, hogy Schobert Larára is ráhajtott, nem is akárhogyan.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen durva képpel és szöveggel hívta el őt randizni, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig megtudhatod, mit üzent Lara apjának, Schobert Norbinak: elárulta neki, milyen őrületes nagy dolgot tenne meg a lányáért.

Most épp a balatoni büfésekből lett elege Tibornak, sokallja a magas árakat. Le is írt egy döbbenetes esetet:

“Híveim. Döntöttem. Bojkottálni fogom a balatoni büféseket. Az én híveimnek nem fogják 200 forintért adni a szelet kenyeret, pláne nekem nem.

Egy péket vagy pékséget keresek aki lesüt nekem 50 darab kenyeret, aki vállalja, írjon rám a cselekedete nemes célt fog szolgálni, amit ingyen fogok osztogatni a Balaton parton.

Mert ez már felháborító ami ott megy a Balatonon, a mustárról meg a kecsuprol már nem is beszélek.

Én a zsebembe szoktam vinni mustárt, mert én biztos nem fizetek 300 forintot egy adagért.

Legutóbb, amikor voltam, megéheztem, odamentem egy büféhez, előttem egy középkorú anyuka állt a sorban a kisfiával, kb 7 éves lehetett.

Anyuka kért egy hekket, a gyereknek meg virslit mustárral, majonézzel, kenyérrel. Amikor fizetni szeretett volna, sokallta a kért összeget.

Vagy ötször átszámolták és hallottam, a mustár ennyi a majonéz annyi stb… és szegény anyukánál nem volt annyi pénz, hogy ki tudja fizetni.

Tanácstalan volt, a gyerek éhes volt, szomjas volt, és azt mondta a büfésnek, hogy akkor a hekket nem kéri, erre a büfés fel volt háborodva, hogy ezért sütötte ki?!

Na akkor léptem közbe, mert ezt nem hagyhattam, hát mit képzel, mondom 200 forintért adtok egy kenyeret 300-ért meg a mustárt. Mondom álljon már meg a menet.

Ha ezek nem lettek volna, ki tudta volna fizetni, de nem hagytam annyiban, megsajnáltam őket, eljöttek kikapcsolódni, és enni szerettek volna egy jót.

Ezért kipótoltam a hiányzó összeget. Nem akarta elfogadni, elsőre noszogatnom kellett, de végül elfogadta és nagyon hálás volt érte.

Én meg kerestem egy másik büfét ezek után” – írta bejegyzésében Alekosz öccse.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!