Az szép! Gondoltad volna, hogy Majkáék ennyit kérnek egyetlen koncertért? Csak úgy röpködnek a milliók!

A világjárványt és az elmúlt két évet követően talán ez lesz az első olyan nyár és koncertszezon, ami teljes szabadságban fog telni.

Nem lesznek megkötések, bárki bárhol szabadon bulizhat. Az együttesek és sztárfellépők is jóval több koncertre számítanak, mint tavaly.

Ám ennek megfelelően a sztárgázsik is brutálisan megdrágultak. A Blikk megszerzett egy listát, ami durva összegeket tartalmaz:

A legdrágább még mindig a Tankcsapda a hétmilliós gázsijával, de Majkáék is 6 és fél millió forintért csinálnak végig egy másfél órás koncertet. 2018-ban még csak hárommillió forintot kértek.

Majka azonban sosem rejtette véka alá, hogy megkérik az árát a koncerteknek, aki bár most nem nyilatkozott, de korábban az Indexnek elmondta: Öt teherautóval és 24 fős stábbal, továbbá komoly technikával dolgoznak.

A Wellhello, Fluor Tomi zenekara közel négymilliót kér egy hetvenperces koncertért.

A Back II Blackből megismert Bebe nem emelt árat, egy negyvenperces műsora 275 ezer forintba kerül

A Tankcsapda menedzsere megindokolta, miért kérnek el ilyen magas összeget. „Összetett a kérdés, eleve nem mindegy, hogy egy saját szervezésű koncertről beszélünk, ahol közel kétszázan is dolgoznak egyszerre, vagy egy fesztiválra megyünk, ahol bár sok minden eleve adott, de még így is húsz fő körüli stábbal érkezünk, négy teherautóval.

Az idei minden szempontból óvatos év lesz, mert a szervezők, a közönség és a zenekarok is csak a szezon után látják majd, hogyan zárul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)