Berki édesanyja nem hallgat tovább: “Könyörögtem a fiamnak, hogy ne szedje ezeket a…”

Néhány napon belül, május 6-án lesz egy éve annak, hogy elhunyt Berki Krisztián.

Tragikus halálának körülményeiről a nyilvánosság még mindig nem értesülhetett. Egyedül Berki Mazsival közölte a rendőrség Krisztián halálának pontos okát.

A férfi édesanyja, Júlia asszony a napokban úgy nyilatkozott, hogy Mazsi hamarosan neki is megmutatja a halál körülményeit taglaló papírokat.

Azt nem tudni, hogy Berki édesanyja látta-e már ezeket, mindenesetre így nyilatkozott a Kiskegyednek:

Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig!

Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat!

Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett.

Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában.

Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni.

Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem – nyilatkozta megtörten Júlia asszony.

Ez a videó megmutatja, milyen is volt Berki Krisztián igazi, ritkán látott személyisége:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagram oldala)