Berki Krisztián édesanyja kifakadt: “Mazsi talán egyszer sem volt kint a sírnál, mégis megtartaná a…”

Berki Mazsi életének szinte minden pillanatáról értesülhetünk, részben magának az özvegynek köszönhetően.

Most például azt osztotta meg közösségi oldalán, hogy testének milyen meglepő tájékát botoxoltatta.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Mazsi milyen durva helyen végeztette el a botoxoltatást, és a képekre is látni szeretnéd, ide kattintva megnézheted.

Mazsinak közben egy perc szabadideje sincs, Krisztián édesanyjával, Júliával sem találkozott már régóta.

Az asszonyt a Blikk kereste meg, Júlia pedig keserűen nyilatkozott a lapnak Mazsival kapcsolatban. Arra is reagált, hogy az özvegy nemrég elárulta, megtartja a Berki nevet.

“Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében.

Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok.

De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét!

Most hétvégén is voltam meglátogatni a kicsi Emmát, de Mazsival nem találkoztam, mert nagyon elfoglalt, a bébiszitter hozta le a kicsit, hogy láthassam.

Nagyon fáj, hogy még mindig nincs síremléke Krisztiánnak. Halottak napja előtt megyek majd megint Budapestre, megnézem, mi a helyzet a fiam sírjánál, és próbálok majd egyeztetni Mazsival is a sírkőről.

Mert az mégsem járja, hogy ne legyen a fiamnak szép a síremléke! Amikor Krisztián meghalt, kardoskodtam érte, hogy itt, Tatabányán temessük el, de a menyem akkor ragaszkodott Budapesthez.

Csak azt tudnám, miért, amikor nem is nagyon jár ki, ha jól tudom” – mondta megtörten Berki Krisztián édesanyja.

Neked mi a véleményed? Kivel értesz inkább egyet? Mazsival vagy Júliával? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

(Kiemelt kép: TV2)