Berki Krisztián elárulta, hányan nézték meg a szülést: ha ez igaz, akkor nagyon durva

Biztos sokan tudják, hogy Berki Krisztián és felesége online is közvetítették, amint megszületik közös gyermekük.

A kislány, Emma császármetszéssel jött világra, születése pedig médiatörténeti pillanat volt, hiszen eddig még magyar híresség nem tette nyilvánossá és online követhetővé a szülését.

Magát a világra jövetelt már csak azok a nézők követhették nyomon, akik fizettek érte 1490 Ft-ot.

A TV2 Tények Plusz című műsora utánajárt, hogy mennyi pénzt kereshettek ezzel Berkiék, nagyon komoly összeg jött ki, IDE KATTINTVA megtudhatod, mennyi pénz ütötte a markukat.

Berki Krisztián ráadásul új bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amelyben elárulta, összesen hányan néztek bele a közvetítésbe:

“Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak” – közölte Krisztián, majd így folytatta:

“A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt” – olvasható a bejegyzésben.

Ráadásul Berki Krisztián bejelentése értelmében még nincs vége, újabb különleges anyagok várhatók majd a babáról és róluk:

“Az archívumban utólag is elérhető lesz az előkészületek minden egyes perce, és további exkluzív anyagokat is folyamatosan közlünk majd” – írja az egykori focikapus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagram oldala)