Berki Krisztián elárulta, melyik lesz a fizetős rész felesége szülésénél

Mi magunk is beszámoltunk róla, hogy Berki Krisztián és felesége online fogják közvetíteni, ahogy Mazsi világra hozza közös gyermeküket.

Erről az internet népének, a kommentelőknek igen sarkos véleménye van, válogatott szidalmakat posztoltak Mazsi és Krisztián közösségi oldalára, mikor kiderült, pénzért közvetítik a szülést.

Azt, hogy pontosan milyen durva hozzászólásokkal bombázták Krisztiánékat, IDE KATTINTVA láthatod.

Egészen pontosan úgy fog kinézni a dolog, hogy a szüléssel kapcsolatos online közvetítésbe bárki bekapcsolódhat, lesz azonban egy olyan rész, amit csak azok láthatnak, akik fizetnek is érte, méghozzá 1490 Ft-ot.

Így nyilatkozott erről maga Berki Krisztián a Borsnak:

“A szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető a teleport.hu-n, aminek az első két szakasza mindenki számára, aki szeretne velünk ott ülni a kocsiban, beszáguldani a kórházban, valamint együtt vajúdni az apával és az édesanyával, ingyenesen elérhető lesz.

Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik” – árulta el Krisztián a lapnak.

Mazsi pedig egy dolgot kér azoktól, akik nézik majd a közvetítést:

“Én egyet szeretnék kérni azoktól, akik velünk lesznek, hisz sokan tudják, mennyire fontos ilyenkor az Összefogás: Mondjátok egy imát, és küldjétek az energiát, én pedig a kérem a Földanyát, hogy segítse utunkat” – mondta Berki Krisztián felesége.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagram oldala)