Berki Mazsi 2 új képen is megmutatta kislányát: “Erőt adtam és útmutatást, hogy…”

Berki Krisztián és felesége, Mazsi kislányának születése volt az elmúlt hét egyik olyan témája, ami leginkább érdekelte a magyar embereket.

Ez nem is csoda, hiszen előtte még senki nem csinált olyat, hogy élőben közvetítette volna gyermeke születését, amit online bárki végignézhetett.

Ez a lépés persze nem mindenkinek tetszett: a mi olvasóink többsége is negatívan ítélte meg a dolgot, Puzsér Róbert kritikus pedig nem finomkodott.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Puzsér milyen durva szavakkal illette Berki Krisztiánt, amiért nyilvánossá tette a szülést, IDE KATTINTVA megtudhatod.

Berki Mazsi a napokban több képet is feltett közösségi oldalára, amin kislányával, a kis Emma Katerinával látható.

Az egyik kép mellé hosszú bejegyzést is írt, többek között leírta, miért számol be gyermekéről, a szülésről, miért beszél, és miért nem tartja meg magának az érzéseit:

“Beszélek, hisz a kommunikációmmal segíthettem több gyermek lelkén… hogy hogyan? Úgy, hogy erőt adtam és útmutatást, hogy ezt így is lehet… hisz ha egy gyermek lelke megsérül azt gyógyítani nem lehet, vagy csak nagyon nehezen lehet!

Megannyi üzenet és kérdés merült fel, hogy hogy csináljam, te hogy csinálod? Hogyan tudnám? Mi a titok? Segíts!

A titok benned van, a lelkedben! Légy nyitott felé, hallgasd meg, szeresd mindig, még akkor is ha bánt, mert ez a bántás nem tőle jön! Lásd benne életed szerelmét, úgy talán te is nyitottabb leszel majd felé” – írta Mazsi a kép mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Az alábbi kép pedig akkor készült, mielőtt hazaindultak volna a kórházból:

(Kép és kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!