Berki Mazsi nyilvánosan kért bocsánatot Hódi Pamelától: ezt írta

Hódi Pamela nemrég teljesen kiakadt Berki Mazsira. Amiatt lett rá nagyon mérges, hogy Mazsi a közösségi oldalára egy megosztó képet tett fel.

A fotón Mazsi Pamela lányával, Natasával szerepel, miközben pólójára az van írva, hogy Mommy & bonus mommy. Azaz: anya és bónusz anya.

Azóta a kép már nem elérhető Mazsi oldalán, és úgy tűnik, mióta neki is van saját gyermeke, több dolgot átértékelt az anyasággal és Pamelával kapcsolatban.

Pamela nemrég még így nyilatkozott Mazsiról Hajdú Péternek: “Számomra felfoghatatlan, hogy egy nő, hogyan nem érti azt meg, hogy Berki Natasa Zselykének van egy édesanyja, aki él. Nem haltam meg, nem vagyok beteg. Itt vagyok és gondoskodok a lányomról.

Mazsi közel négy éve van az életünkben. Az elején engedtem neki, hogy posztoljon a Natiról, aztán szóvá tettem, hogy ez túl sok, egy picit vegyen vissza és tiltsa le alatta a kommenteket, amire az volt a válasza, hogy én hülye vagyok” – mondta Pamela.

Mazsi most már másképp látja a dolgokat, erről árulkodik bejegyzése is a közösségi oldalán: “Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről.

Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék.

Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom” – írta Mazsi.

Erre az egyik kommentelő rákérdezett, hogy vajon Pamelára gondolt-e vallomásában: „A sztoridban pl. Pamelára gondoltál? Tőle kérsz bocsánatot? Ha igen, akkor nagy tisztelet érte, a türelem meg biztos közted es Krisztián közötti jelenlegi viszonyra értendő.”

Mazsi így válaszolt: “Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)