Berki Mazsi sírva vallott, már mindent tud Krisztián haláláról: “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy…”

Berki Mazsi volta vendége Palik László műsorának a Youtube-on. Az özvegy nyíltan beszélt sok fontos dologról.

Így mesélt az első találkozásról Krisztiánnal: “Krisztián egy olyan ember, akinek végig éreztem, érzem a lelkét. Amikor először találkoztunk egy pénteki nap volt, és tudtam, hogy együtt leszünk, tudtam, hogy ez így lesz most már mindig, és elválaszthatatlanok vagyunk.

Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy hogy lesz, mint lesz, és úristen ez az érzés, ezt hogyan fogjuk csinálni. Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer” – mondta Mazsi.

Természetesen szóba került Berki Krisztián halála is, és az, mi miért és hogyan történhetett:

Mazsi úgy fogalmazott, nincs még itt az ideje, hogy Krisztián halálának pontos körülményeiről beszéljen, de sejtelmesen közölte:

Hazudna, ha azt mondaná, hogy nem számított rá, a lelke mélyén már korábban érezte, hogy baj lesz.

30 éves vagyok, van egy kislányom, és özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem.

“Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani, vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni…” – árulta el Mazsi.

Itt a teljes beszélgetés:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!