Bíró Ica elárulta, pontosan mennyi a nyugdíja! 2 állást is vállalt, hogy meg tudjon élni: nem semmi, mivel keresi a pénzt

Sokan ki nem állhatják azokat a celebeket, akik siránkoznak, hogy milyen kevés a pénzük vagy a nyugdíjuk, de nem tesznek semmit.

Nos, Bíró Ica nem ilyen. Nem szégyelli, hogy mennyi a nyugdíja, de azt sem, hogy emellett állást kell vállalnia.

Nem is egyet, hanem kettőt. Nem esik le az aranygyűrű az ujjáról, megdolgozik a megélhetésért.

A Blikknek árulta el nyugdíja pontos összegét és azt, hogy pontosan milyen munkákat vállalt:

“Őszintén szólva kevesebbre számítottam, de 89 ezret kapok. Mindenki tudja, ez mire elég…

Maradjunk annyiban, a gondtalan, hátradőlős nyugdíjas évek még nem jönnek el, hiszen ebből nem lehet megélni” – mondta el a nyugdíjáról szólva a Metál Lady.

Épp ezért 2 munkát is vállalt, hogy pénzhez jusson, ezekről így mesélt:

“Az egyik egy butik, ahol eladó és amolyan tanácsadó vagyok. Szeretem, mert amikor a Metál Lady Butikomat működtettem, rengeteg nőnek segíthettem.

Most ugyan nem a saját üzletemben állok a pult mögött, de ugyanúgy szeretettel csinálom. Valahogy meglátom, kinek mi áll jól, és ezt el is fogadják tőlem.

A másik civil állásom gyönyörű helyen van, a Teleki-Wattay-kastélyban, ahol heti több alkalommal vállalok 24 órás recepciós szolgálatot.

Gyönyörű a hely, ahová a kutyusaimat is vihetem. Korábban dolgoztam már őrző-védő szolgálatban is, nem ismeretlen a 24 órás beosztás, de ez azért sokkal kellemesebb” – mondta Bíró Ica.

Ica tehát eladóként és recepciósként is dolgozik, hogy nyugdíját kiegészítse.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!