Coming outolt a Dr. House színésze: 11 éve él együtt egy másik férfival

A most coming outolt színész 2002-ben a Buliszervíz című filmmel robbant be a köztudatba, ahol a fiatal Ryan Renolds mellett szerepelhetett.

Azóta számos filmben láthattuk, melyeknek nagy része vígjáték. Szerepet kapott a világsikerű Dr. House című sorozatban is, melyből sajnos elég rövid időn belül kiírták.

Kal Penn most elárulta, saját neméhez vonzódik, és immár 11 éve él boldog párkapcsolatban egy másik férfival. Párját, Josh-t egyébként nemrégiben jegyezte el.

A színész abból az apropóból osztotta meg életének ezt a részét a nyilvánossággal, hogy hamarosan megjelenik „You Can’t Be Serious” magyarul “Nem mondhatod komolyan” című könyve,  melyben karrierjéről és magánéletéről egyaránt lerántja a leplet.

A könyv kéziratát, melyben bevallja másságát több barátjának is elküldte, és mindenki nagyon pozitívan reagált.

Videóüzenetében a színész megköszönte azt a sok támogatást és biztatást, amit barátaitól és hozzátartozóitól kapott az évek alatt:

„Sosem titkoltam hogy meleg vagyok azok előtt, akikkel személyesen találkoztam. Legyen csak szó olyasvalakiről, akivel egy bárban találkoztam, Josh és én nyíltan vállaljuk ezt.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom mindezt az olvasókkal. De Josh, a párom, a szüleim és a bátyám, a négy olyan személy, akikhez legközelebb állok a családban, meglehetősen csendesek.

Ők nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és inkább távol maradnak a rivaldafénytől” – árulta el Kal Penn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kal Penn (@kalpenn) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!