Csonka András megmutatta gyönyörű otthonát és azt, milyen pazar onnan a kilátás

Csonka András kisgyerekkorától a színi pályára készült. Apja, Csonka Endre az egykori Vidám Színpad tagja volt évtizedekig.

Csonka András a Nemzeti Színház stúdiósaként lépett először színpadra majd 1985-ben felvették a Színház és Filmművészeti Főiskolára, Szinetár Miklós osztályába, amit 1990-ben végzett el.

Ezután első szerződése a Vidám Színpadra szólította, ezt azonban néhány hónap után felbontotta, mivel bekerült a Magyar Televízió akkor induló szappanoperájába, a Família Kft-be.

Itt alapfeltétel volt, hogy aki ott játszott, nem lehetett állandó társulati tag sehol. A sorozattól óriási ismertséget és népszerűséget kapott, amit immár szabadúszó színészként kamatoztatott az ország több színházában.

Bár prózai szakon végzett, mégis sokkal több musical szerep fűződik a nevéhez. A musical színjátszás két fellegvárában, az Operettszínházban, és a Madách Színházban is szívesen látott vendég.

Csonka András imádja budai otthonát, amely a Naphegyen található, és pazar panorámával rendelkezik.

Csodás kilátás nyílik a Várhegyre, a Tabánra, illetve a Gellért-hegyre is, illetve egyéb olyan helyszínekre, ahol Csonka Pici a gyerekkorát töltötte.

Ebben a videóban a színész megmutatja a gyönyörű lakást Joshi Bharatnak is a kameráknak, így te is bejárhatod velük együtt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Csonka András Instagram oldala)