Csuti elárulta, mit gondol most exéről és annak új párjáról: “Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami…”

Csupán néhány nap telt el azóta, hogy Kulcsár Edina és volt párja, Szabó András “Csuti” bejelentették, hogy különválnak.

Kulcsár Edina azonban máris megmutatta új párját, akivel mindent elsöprő szerelemben van része.

Ő nem más, mint egy kemény rapper, a YouTube egyik legnépszerűbb magyar előadója. Ha kíváncsi vagy rá, IDE KATTINTVA láthatod.

A Blikk megkereste Csutit, mit szól ahhoz, hogy exe máris egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot:

“Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak.

Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet” – kezdte Csuti, majd így folytatta:

“Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte.

Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett.

Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem” – zárta rövidre a dolgot Szabó András Csuti.

Kulcsár Edina új szerelmének egykori kedvese is megszólalt. Elmondta a lapnak, hogy férje karácsony előtt hagyta ott őt és a gyerekeket Edináért, és ugyan lenne mit hozzáfűznie a dolgokhoz, de a kicsik védelme érdekében inkább kivár, amíg lehiggad.

Melanie igyekszik erős maradni, de még most is értetlenül áll a történtek előtt, amit lelketlen ízléstelenségként írt le.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: RTL Klub)