Damu Roland unokatestvére elárulta, mi minden vezethetett a színész halálához

Damu Roland december végi halála a mai napig számos kérdést vet fel. Történhetett-e volna másképp?

Mi minden vezetett odáig, hogy Roland szervezete végül nem bírta tovább, és a mélyaltatásban tartott színész végül elhunyt.

A TV2 Mokka című műsorában levetítettek egy interjút Tóth Zitával, Damu Roland unokatestvérével, akivel a színész mindvégig nagyon jó viszonyban volt.

Zita egyébként nemrégiben Vajna Tímeának is üzent, és nem válogatta meg szavait. Ha kíváncsi vagy rá, mit gondol Timiről, IDE KATTINTVA elolvashatod.

Zita most arról beszélt a műsorban, szerinte mi okozhatta Damu Roland halálát: Az unokatestvér azt mondta, nem szeretné pontosan leírni, hogy milyen betegsége volt Damu Rolandnak, mert erről ő maga sem beszélt.

Mindenesetre az alapbetegségéhez társult a koronavírus-fertőzés, és végső soron ez okozta a színész halálát. Tóth Zita a következőket mondja arról, szerinte mibe betegedett bele Damu Roland:

„Alapbetegségei is voltak, ez tény és való, erről nem fogok beszélni – ő sem beszélt. Viszont azt tudjuk, hogy a fertőzés nagyon súlyosan roncsolta az egész testét.

Végül is megállt a szíve. […] Belebetegedett, hogy egyszerűen semmibe vették. Jött a bélyegző, hogy ő egy börtöntöltelék, egy nőverő” – mondta Zita

A színészet volt az élete, és nagyon nem viselte jól a mellőzöttséget. Egyszerűen nem adtak neki lehetőséget színházak, szinkronstúdiók, hogy újrakezdhessen.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!