Dárdai Blanka kitálalt a kapcsolatáról L.L. Juniorral: “A közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen…”

Dárdai Blanka hosszú bejegyzésben vallott L.L. Juniorral való kapcsolatáról a közösségi oldalán.

Az énekesnő megpróbálta megértetni a követőivel, hogy a 18 évnyi korkülönbség nekik egyáltalán nem számít.

Leírta, mennyire boldog, soha nem érzett még ekkora örömet. Íme a vallomás:

“Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat.

Én 5 percnél többet nem tudok más életével törődni, de ez én vagyok és most pont azért vagyok itt, hogy az olyan emberek kommentjeit emésszem, akik nem olyanok mint én.

Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem.

Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt könyörgöm ne felejtsétek el.

Könnyen törtök pálcát a fejünk felett ,hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni.

Tökre unalmas és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja és talán majd megértitek/elengeditek. Ezért könnyedén el tudom engedni ezeket a gonosz megjegyzéseket.

De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás.

Egy ivásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellé rendelt viszonyban (!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel.

Most megkaptuk egymást a Jóistentől és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót mint ti rosszat, és szerelmet.

Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát” – írta Blanka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRENKA (@dardaiblanka) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!