Drámai pillanatok a színfalak mögött: összeomlott a Sztárban Sztár Leszek! versenyzője

A Sztárban Sztár Leszek! ígéretes ifjú tehetségének, a mindössze 21 éves Krizsán Lilinek nem sikerült a legjobban a vasárnap esti fellépése.

A fiatal énekes Bebe Rexha imitátoraként lépett színpadra, azonban a dal nem hozta meg a várt sikert. Majka például egyáltalán nem kímélte Lilit a produkciót követően:

,Gyerekek, abból nem lesz semmi, ha simogatunk itt csak végig. Ha valamit el kell mondani, akkor el kell mondani. Csomó helyen hamis volt, nem volt olyan, amilyennek lennie kellett volna, nem élted át a produkciót, a koreográfiát nem tudtad normálisan, amikor kellett volna, voltak benne bibik. Nem érezted benne magad komfortosan” – közölte kíméletlen ítéletét a zsűritag.

Lilit ez érthető módon nagyon megviselte, és már az eredményhirdetésre is kisírt szemmel érkezett. Miután pedig kimondták, hogy ő a kieső, teljesen összeomlott.

A színfalak mögött sem lett jobb a helyzet, Kadlecsek Krisztián riporter elárulta, hogy Lili zokogott, miután lejött a színpadról. Itt megnézheted a kiesése pillanatát:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!