Durván elfajulhatott a balhé: Shane őrjöngött, fogta magát, és…

Szinte minden nap új információ derül ki azzal kapcsolatban, miért is bonthatta fel lejegyzését Szabó Zsófi és Shane Tusup.

A Blikk információi szerint Shane mindent megtesz azért, hogy Zsófi megbocsásson neki.

Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak.

Próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt – árulta el a lapnak az egyik ismerős, ám szerinte Zsófi nagyon határozott és szinte biztos abban, hogy nem lesz második esély Shane számára.

Az eljegyzés felbontásáról szóló szerdai szűkszavú bejelentés után néhány napig egyik fél sem posztolt közösségi oldalán, a jeget végül Zsófi törte meg.

Ha tudni szeretnéd, milyen meglepő dologra készül Szabó Zsófi és kik ebben a partnerei, ide kattintva láthatod.

A Bors újabb részleteket tudott meg a szakítást kiváltó vitáról: a lap információi szerint Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott.

A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött.

Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott.

A színésznő lépése tehát nem meglepő, hiszen kisgyermekes anyaként nem biztos, hogy egy agresszív jegyeket mutató férfi a legalkalmasabb apa-jelölt kisfia számára.

A végzetes veszekedés valóban 4 nap alatt játszódott le, ám a követők szerint a probléma már sokkal korábban kezdődött, aminek látványos jelei voltak.

A közös képek például már jó ideje elmaradoztak Szabó Zsófi oldaláról.

Kérdés, hogy az idő múlásával a színésznő megenyhül-e az úszóedző irányába, vagy nem lesz bocsánat…

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)