Először mutatta meg “hivatalosan” is szívtipró párját, Lacit Kocsis Tibor: filmbemutatón voltak

Kocsis Tibor néhány héttel ezelőtt, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában jelentette be, hogy saját neméhez vonzódik.

Elárulta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él szerelmével, Lacival. Az énekes nemrég a Fókusznak adott egy hosszabb interjút, ráadásul Tibor családtagjai is elmondták, hogyan fogadták az énekes vallomását.

Tibó 30 éves korában, azaz 10 évvel ezelőtt mondta el édesapjának, hogy meleg, a férfi pedig a következőképp reagált a bejelentésre:

“Ha valaki felnevel egy gyereket, azt úgy szereti, ahogy van. Ő nem változott semmit előttem. Nem az, hogy holnaptól kezdve hoppá, itt egy egész más emberről van szó – ugyanarról van szó.

És ha az ember szereti azt a gyereket, márpedig a gyerekeinket szoktuk, akkor ez nem okoz változást. Nekem legalábbis nem okozott” – mondta el a riportban Kocsis Tibó édesapja.

A férfi annak is nagyon örült, milyen pozitív fogadtatása volt annak az interjúnak, amiben a fia coming outolt.

“Az én számomra is érdekes volt, hogy mi lesz a fogadtatása. Gondolkodtam is rajta, hogy hogy beszéljük ezt majd meg utólag, a Tibó is kérdezte a véleményemet előtte még.

Alapból úgy álltam hozzá, hogy pozitív lesz a következménye, hála Istennek úgy tapasztalom, hogy az is lett. Nem mindegy, hogy milyen volt ennek a tálalása. Ebből a riportból az ember szólt. Akinek van egy csöpp esze meg rálátása a dolgokra, az ezt veszi le” – árulta el az énekes édesapja.

Itt megnézheted te is a Tibóval és családtagjaival készült riportot:

Itt pedig láthatod, hogy mutatott együtt Kocsis Tibó és párja, Laci a Szellemirtók – Az örökség című film hazai díszbemutatóján:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kocsis Tibor Instagram oldala)