Először szólalt meg Dolly az állatkínzási botrányban: “Felhívott engem a Rita és parancsoló üzemmódban azt mondta, hogy…”

Beszakadt tető, szemét mindenhol. Így néz ki most az a telep, ahol Dolly volt menedzsere 35 kutyát tartott. De hogy jön az énekesnő mindehhez? Egy hónappal ezelőtt Dolly 10 állatot hozott el erről a helyről. Az énekesnő csak a Tények Plusz stábjának árulta el, hogy miért.

“Felhívott engem a Rita és parancsoló üzemmódban azt mondta, hogy most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide és most azonnal elviszel innen néhány kutyát mert itt vannak a mindenféle szervezettől és elfogják vinni az összes kutyámat” – mondta Dolly.

“Én is megdöbbentem. Azon gondolkoztam, hogy most mit csináljak. Mert még mindig az volt bennem hogy segítenem kell a Ritának, hogy ne vigyék el tőle a kutyáit. Fogalmam nem volt arról, hogy milyen látványban lesz részem” – vallotta be az énekesnő, aki visszautasítja a vádakat, miszerint mindenről tudott volna.

A gyöngyösi telepen látottak magukért beszélnek. Szívszorító látványt nyújtottak a beteg, sártól ragacsos kutyák amik kikerültek a házból. Dolly azonban azt állítja: nem tudott róla, hogy Rita ilyen körülmények között tartotta a kutyákat, pláne azt a vádat utasítja vissza, hogy szaporítani vitt volna oda állatokat.

Ritát, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt. Ez ellen közigazgatási perre készül és egykori munkaadóját Dolly-t is feljelentette, mert álláspontja szerint az énekesnő kényszerítette borzalmas tetteire.

Dolly ezzel szemben a riportban leszögezte: “Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, hogy az igazság azért igazság, ki fog derülni. Mert mindig kiderül.

És remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat én felém elindult” – közölte az énekesnő, majd hozzátette:

“Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni.”

Az énekesnő végül hangsúlyozta: minden jogi lépést meg fognak tenni a rágalmazás miatt. Büntető és személyiségi jogi perre készülnek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!