Elsírta magát Horváth Tomi, mikor meglátta idős feleségét

Mostanra már kijelenthetjük, hogy Horváth Tomi és hét és fél évvel idősebb felesége, Andi kapcsolata messzemenőkig kiállta az idő próbáját.

Mikor szerelmesek lettek egymásba, Andi már komoly, felnőtt nő volt és volt egy kisfia is, Tomi viszont még csak 21 éves. Az énekes azonban jóval érettebben gondolkodott a koránál, hiszen addigra alaposan megedzette az élet.

Tomi hét éves korától fogva tíz éven át ápolta daganatos beteg édesanyját, akit addigra már elvesztett, mikor megismerte későbbi feleségét.

Andi így emlékszik vissza szerelmük kialakulására: “Tomi egyszer csak hozott egy fülhallgatót, és azt mondta, hallgassam meg a dalt, mert nekem írta. Több kört sétálva a kávézó körül meghallgattam, és leesett, hogy ő szerelmes belém! Aztán a gyomrom tájékán jött egy furcsa érzés: lehet, hogy én is szerelmes vagyok?” – mesélte Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában.

Szinte senki nem hitt a kapcsolatukban, ők azonban kitartottak egymás mellett, és immár nyolc éve együtt vannak. Mikor meglátták 50 évvel későbbi önmagukat, Horváth Tamás nem bírt a könnyeivel. Elsírta magát 86 évesre maszkírozott feleségét megpillantván:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!