Eltűnt a temetőből a 4 éves kisfiú sírköve, az anyuka összeomlott, mikor megtudta az okát

Szülőként a legrosszabb, ami történhet veled, hogy el kell temetned saját gyermekedet. Nem is tudjuk elképzelni, hogyan lehet ezt feldolgozni.

Sajnos pontosan ez történt az édesanyával Jo Corbett-tel, akinek négyéves gyermeke halt meg. De a temetés után három nappal egy másik sokk érte őt, a sírkő ugyanis eltűnt, írta a Daily Mail.

Kisfia, Max Corbett-Gardener négy éves korában epilepsziás roham következtében meghalt.

Az édesanya sokáig gondolkodott, milyen sírkövet csináltasson fia emlékére. Végre sikerült egyet kiválasztania és meg is csinálták 4 580 dollárért (kb. 1,3 millió forint).

“Különleges formát szerettem volna választani, ezért lett csillag alakú, magyarázta az édesanya. A bánatát még az is tetézte, hogy a temetés után három nappal eltűnt a sírkő.

“Fogalmam sincs mi történhetett. A polgármesteri hivatal nem tudott semmit, a temetőőr azt mondta eltávolították. Ha piszkos, ápolatlan lett volna, azt mondom megértem, de ez nem így volt, mesélte az anya.

A hölgy jelentette az esetet Malvern polgármesteri hivatalánál másodszor is. Azt a választ kapta, hogy a sírkövet többen nem oda illőnek és tiszteletlennek találták.

A sok bejelentés miatt pedig eltávolították azt. Azt is mondták, hogy a forma nem felel meg a követelményeknek.

A temetőben dolgozók azt mondták az édesanyának, nem volt könnyű döntés de muszáj az előírásokat betartani.

A város vezetése most megpróbál egy másfajta sírkövet készíttetni de sajnos az édesanya és családja részére ez csak még nagyobb szomorúságot okoz a kisfiú halálát követően. Az anya így nyilatkozott az esetről:

“Ez a sírkő sokat jelent nekem és a családomnak is. De most harcolni fogunk, hogy visszaszerezzük. Igazán szörnyű helyzet ez mindannyiunk számára.

Mi csak egy nyugodt helyet szeretnénk a temetőben, ahol gyászolhatunk, panaszkodott a kétségbeesett anyuka.

Reméljük, hogy olyan megoldást találnak, ami mindenki számára elfogadható lesz. Így Max megkapja a neki járó sírkövet.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!