Emlékszel a Big Brother szépfiújára, Popey-re? Kiderült, hogy néz ki most!

A valóságshowk-nak, legyen az akármelyik, mindig az első évaduk a legemlékezetesebb, hiszen akkor még ott van bennük az újdonság varázsa és a szereplőket is jobban megjegyezzük.

Gondoljunk csak az első Való Világra, mennyi olyan nevet tudunk felsorolni belőle, akihez rögtön arcot is tudunk társítani: a későbbi győztes, Szabolcs, Majka, Oki, Györgyi, Lorenzo, Ágica és folytathatnánk a sort.

Nincs ez másként a Big Brother első szériájával sem: Évi, Renátó, Pongó, vagy a legjobbképű versenyző, a sármos Popey. Utóbbiról meglehetősen keveset tudunk az utóbbi években, hiszen életét nem a nagy nyilvánosság előtt éli.

Továbbra is cukrász a fő foglalkozása, ám az évek alatt MesterCukrász oktató vált belőle, sőt: Facebook oldala tanúsága szerint: III. Danos KickBox oktató, és Nemzetközi elsőosztályú KickBox bíró is.

A Storynak mesélt arról, miért költözött be annak idején a Big Brother házba, és mi a helyzet most a lányokkal:

“Részben azért költöztem be a BB-házba, mert nem volt barátnőm, senki nem várt otthon, ráadásul a térdszalagom is elszakadt, így sportolni sem tudtam. Úgy voltam vele, lesz, ami lesz, szerencsét próbálok” – kezdte Popey, majd így folytatta:

“A műsor után alig tudtam kilépni az utcára, mert azonnal megrohamoztak az emberek, úgyhogy egy évvel később Szegedre költöztem, kick-box edzőként, valamint versenybíróként dolgoztam, majd kitanultam a cukrászmesterséget. Most a családi vállalkozásunkban dolgozom, extrém látványtortákat készítek, és oktatok.

A szerelem azonban továbbra sem talált rám. Tíz éve, hogy egyedül élek, és bár jól megvagyok, mégis vágyom egy normális társra. Állok elébe a szerelemnek” – üzente a hölgyeknek Popey.

Az egykori valóságshow hős mit sem vesztett sármjából, legalább 10 évet letagadhat a korából:

(Kép: Popey Facebook oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!