Gáspár Győző kamerák előtt vallott: Igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, mozdulatlanul

Gáspár Győző hosszú és fájdalmas vallomást tett állapotáról a Palikék Világa legutóbbi adásában.

Nyíltan beszélt arról, hogy nagyon nincs jól, és hogy segítséget vesz igénybe annak érdekében, hogy javulás következzen be nála.

“Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál’ Istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök.

Virág azt mondta, hogy megint bedepresszióztam. Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok.

Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek.

Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat” – kezdte Győzike, majd kicsivel később így folytatta:

“És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának.

Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul” – mesélte Gáspár Győző. Azután hangsúlyozta:

“Igen, beszélek róla, muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj ezeket kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani ezeket.

Mert felvette az ingjét, és a drága óráját, és ha eljött volna ide a műsorba, azt mondta volna, hogy minden szép.

Én nem, én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó” – mondta el Győzike.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!