Gáspár Laci mindent bevallott: ezért került kórházba: óriási volt a baj

Gáspár Laci nem mindennapi titokról vallott, elárulta, hogy komoly beavatkozáson esett át az egyik kórházban. Így ír erről:

“Sziasztok! Nagyon sokan írtatok, érdeklődtetek az egészségem felől, nagyon jól esik, köszönöm minden ok, már jól vagyok!

Elmesélem, hogy mi volt és nemcsak azért, mert sokan kérdeztétek, hanem mert szerintem sok ember lehet hasonló helyzetben és ezzel talán másoknak is segíthetek!

Kb. 1 éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, de nagyon féltem a gyomortükrözéstől és a végbéltükrözéstől, ezért próbáltam megúszni, hátha elmúlik.

De egyre rosszabb lett és már a reflux is olyan erőssé vált, hogy már az éneklésben is zavart, sokszor berekedtem miatta – kezdi a beszámolóját az énekes.

Majd közli, hogy rátalált egy különleges kapszulára, amelynek köszönhetően nem kellett tükrözni, hanem csak lenyelni ezt a kapszulát, amiben kamera van és távirányítással.

Így folytatja a beszámolóját Laci: “kb. 2 óra alatt az egész gyomromat, beleimet átnézték!

Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben, ami még most nem gáz, de ha ezt nem távolítják el, később baj lehet belőle! Úgyhogy kaptam egy következő időpontot és ezen a héten sikeresen el is távolították!

Endószkóposan, altatásban, egyáltalán nem éreztem semmit, aludtam egy jót, utána sem éreztem fájdalmat! Azóta jól vagyok! A lényeg, hogy nem kell félni!

A tápcsatornai elváltozások különböző vállfajai népbetegségek! A szűrés azért lenne nagyon fontos, mert amíg ezek a problémák könnyen gyógyíthatók, addig szinte tünetmentesek, utána viszont komoly egészségügyi kockázatot jelentenek” – figyelmeztet mindenkit közösségi oldalán az énekes.

Mivel a bejegyzés reklámnak minősül, ezért mi is megoszthatjuk az itt látható beszámolót és posztot:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)