Hódi Pamela őszintén beszélt második terhességéről: teljesen máshogy érzi most magát, mint előző várandósságakor

Tavaly novemberben több dolgot is megtudhattunk Hódi Pamelával kapcsolatban: például, hogy hozzáment párjához, Tóth Bence labdarúgóhoz, ennek megfelelően nevét is Tóth-Hódi Pamelára változtatta, illetve az is kiderült, hogy gyermeket vár.

Mostanra már tudjuk, Pamelának kislánya lesz, így Berki Krisztiánnal közös gyermekének, Zselykének egy kishúga lesz. Az új jövevénynek sokáig nem sikerült nevet találni, mostanra viszont Pamela és Bence megegyezett a nevet illetően, ám azt még titokban tartják.

A Sütő Enikő modelliskolájában végzett Hódi Pamela a Blikknek számolt be arról, hogyan érzi magát második terhessége alatt:

“Néha nagyon fáradt vagyok, de próbálom uralni a helyzetet. Más ez, mint az első terhességemnél volt, pedig akkor sokkal több mindent csináltam, mégis sokkal fáradtabbnak érzem magam most, ráadásul fáj a derekam, a térdem, a sarkam is. Lehet, hogy ez azért van, mert már 30 fölött vagyok” – kezdte Pamela, majd így folytatta:

“Maximálisan a kicsire akarok hangolódni. Azt is elhatároztam, hogy ezúttal nem fogok rohangálni a szülés után, két hónapig csak a picivel leszek, nem lesz olyan, hogy fotózásokra, forgatásokra kell sietni” – avatott be elképzeléseibe Hódi Pamela.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)