Horváth Gréta belefogyott a szakításba: 10 kilóval lett könnyebb, új képein rá se ismerni

Horváth Gréta számára az utóbbi hónapok bizony cseppet sem voltak könnyűek.

Párja, Meggyes Dávid elhagyta őt, és összejött a Dancing With The Stars című műsor egyik táncosnőjével, Stana Alexandrával.

Akik mostanában ránéztek Horváth Gréta közösségi oldalára, azok láthatták, hogy Gréta rengeteget fogyott az utóbbi hetekben.

A változás szemmel látható, elég, ha összehasonlítjuk egy korábbi fotóját valamelyik mostanival.

Gréta így nyilatkozott fogyásáról a Blikknek: “Bármilyen diétát alkalmaztam, csak gyarapodott a súlyom:

Nagyon durván vizesedtem, reggel hányingerem volt, szédültem, rendszeresen rosszul voltam az étkezések után. Végül nem bírtam tovább, elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki.

Ő megállapította, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami igazából egy cukorbetegség. Persze, azért a stressz is közrejátszik, nem tagadom – kezdte Horváth Gréta, aki belefogyott a szakításba.

Így folytatta: “Minden falatra figyelnem kell, számolnom kell grammra, mennyit eszem. Elhagytam a szénhidrátot, a cukrot, de érdekes módon zsírt ehetek, és természetesen sok zöldséget.

Idén leszek 31 éves, ezért úgy döntöttem, a tíz évvel ezelőtti önmagamhoz szeretnék visszatérni. Úgy szeretnék kinézni, mint 21 évesen, amikor még előttem volt az élet” – árulta el a Blikknek.

Így nézett ki Gréta néhány hónappal ezelőtt:

(Kép: TV2)

És így fest most, a szakítás után:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: TV2)