Horváth Tomi őszintén bevallotta milyen hűtlen volt fiatalon: “Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy…”

Horváth Tamás volt a vendége Palik László Youtube-on látható műsorának, az énekes pedig igencsak megnyílt a beszélgetés alatt.

Elmesélte fiatalkorának azon epizódjait is, amelyekre ma már nem feltétlenül büszke, például, hogy volt párjához hűtlen volt.

Így nyilatkozott erről az időszakról: “Fiatal srác voltam, és volt egy párom, de nem vettem komolyan. Nagyon sok mindenkivel megcsaltam, én egy hűtlen ember voltam. De nem csak őt csaltam meg, hanem saját magamat is.

Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy valamilyen lyukat befoltozzak, hogy férfinak érezzem magam, hogy pacek csávó vagyok, de nem lettem pacekabb attól, hogy húztam még egy strigulát, hogy ma egy szőkével, holnap egy barnával fekszem le.

Ettől nem lettem jobb, sőt még kevesebb lettem, a végén utáltam is. Andika a legjobbkor jött, ő volt a megmentőm” – vallotta be Horváth Tomi.

Arról viszont boldogan mesélt, hogy mostani párja, Andrea milyen fontos számára, és mennyi mindent adnak egymásnak:

“Mindig elmondom, hogy mennyi mindent tanultam tőle, de én is nagyon sok mindent adtam neki.

Egy tűzrőlpattant csávó vagyok, fejjel a falnak típus, és nagyon élem az életem. Mindent meg akarok élni, minden pillanat nagyon-nagyon fontos számomra.

Talán azért, mert korán elvesztettem az édesanyámat, és nagyon sok embert, főleg a mostani időszakban rengetegen mentek el. Ezek mind arra sarkallnak, hogy minden napomat boldogan kell éljem. Nehéz mindig pozitívan élni, kemény meló, de minden egyes nap dolgozom ezen” – hangsúlyozta az énekes.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!