Horváth Tomi őszintén elmondta, mit gondol feleségéről: “Amikor reggel felkelek, akkor olyan ő nekem, mint egy…”

Horváth Tomi és felesége, Péterfi Andi imponáló őszinteséggel beszéltek 11 éve tartó kapcsolatukról Palik László műsorában.

“Néha azt érzem, hogy nagy sötétségben vagyok, és amikor reggel felkelek, akkor olyan ő nekem, mint egy lámpás” – lelkendezett feleségéről az énekes. Majd párja következett:

„Amikor mi összejöttünk, tényleg onnan indultunk, hogy én raktam ki neki reggelente 2000 forintot, hogy legyen kajára pénze.

De ő, amikor bejött egy munka, és kapott valamennyi pénzt, elment, vett egy biciklit, és másnapra megint nem volt egy forintja sem, de tudta, hogy majd én adok neki enni.

Az ő nagy álmai viszont visznek engem is előre” – vallotta be a műsorban Tomi párja, Péterfi Andi. Ők ketten együtt nevelik Andi korábbi kapcsolatából született fiát, Dávidot:

“Az egyik barátja kérdezte tőle, hogy Dávid, figyelj már, tök jóképű srác vagy, miért nem csajozol?

Erre azt mondta a fiunk, hogy ő nem az a csajozós típus akar lenni, hanem olyan kapcsolatra vágyik, mint amilyen az édesanyjának van velem” – mesélte büszkén Horváth Tomi.

Az énekes számára a felesége a múzsája is egyben. Andi ihlette ugyanis Tomi összes szerelmes dalát.

“Nem is tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés ez. Kislány korodban, amikor hallgatod ezeket a szerelmes dalokat és álmodozol róla, hogy neked is egyszer valaki ír majd egy ilyet, nem is tudod elképzelni, milyen a valóságban.

És amikor ott vagyok minden koncerten, és hallom ezeket a dalokat, akkor újra egymásba szeretünk szerintem minden alkalommal” – vette át a szót Andi. Itt a teljes beszélgetés:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!