Íme az első fotók Marsi Anikóról és új szerelméről: a képek több dologról is árulkodnak

Mi is többször hírt adtunk róla, hogy Marsi Anikó új párra lelt, Gáborra, akivel fiatalkorukban már egyszer találkozgattak. Gábor életében egyébként nem Anikó az egyetlen ismert ember, ő az édesapja Szulák Andrea és Agócs Judit gyermekének is.

A bulvárlapok informátorai arról számolnak be, hogy Marsi Anikó és Gábor között elképesztően nagy az összhang és a szerelem, összebújva andalognak, és a lehető legtöbb időt igyekeznek együtt tölteni.

“Fiatalkori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak.” – árulta el nemrég a Story Magazinnak a névtelen forrás.

A Blikk olvasóriporterének sikerült néhány fotót készíteni a szerelmespárról, ezekből a képekből is az látszik, hogy igazán jól érzik magukat egymás társaságában, úgy viselkednek, akár egy kapcsolatuk elején lévő fiatal pár. Ezeket a képeket IDE KATTINTVA láthatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Marsi Anikó Instagram oldala)